Covid-19

Fynd & Förnuft sedan 1958

PS Auction uppdaterar rutiner med anledningen Coronaviruset  

Förnuft präglar PS Auctions företagskultur, relationer med medarbetare och kunder samt vår syn på konsumtion och affärer. Med anledningen av Covid-19 har vi infört nya rutiner som grundar sig på myndigheternas rekommendationer.  

  • Besök inte utlämningsstället om du känner dig minsta sjuk eller varit i nära kontakt med någon som är sjuk med influensaliknande symptom. 
  • Vi uppmanar både personal och våra kunder att vara extra noga med handhygien.   
  • Vi försöker hålla minst två meters avstånd mellan varandra.  

Observera att du fortfarande är ansvarig över att ditt inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om du själv inte kan komma.

Spridningen av Covid-19 får allvarliga effekter för hela samhället, det gäller både hälsoläget och den ekonomiska utvecklingen.  Flera branscher är hårt drabbade och många företag riskerar att hamna i en svår finansiell situation.  Digitala tjänster blir då extra viktiga för att hålla hjulen snurrande.  PS Auction ska därför fortsätta hålla en hög servicenivå gentemot säljare och köpare. 

Många av våra varor levereras idag med frakt. Vi kommer att anstränga oss ytterligare för att fler varor skall tryggt kunna levereras till våra kunder. För de som väljer att besöka oss så har vi i nuläget samtliga utlämningsplatser öppet efter avslutad auktion, där vi försöker ge er bästa service som alltid. 

Tack för Er förståelse.
Vi tror att bästa sättet är att med omtänksamhet försöka hjälpas åt att få samhället att fungera så bra som möjligt.