Auktionen avslutas

Torsdag, 2017-12-07 15:00

Auktionen avslutad

UPPSKATTAT MARKNADSVÄRDE: 200 000 SEK (EXKL 25% MOMS)

SERVICEAVGIFT: 9 750 SEK (EXKL 25% MOMS)

Nuvarande bud

10 000 SEK

10000 SEK = 1000 EUR

exkl 25% moms

Reservationspris ej uppnått

Har du några frågor?

Per Persson

Lekland

  • 435460
  • 51158 Kinna
  • Sverige
Info Visning Utlämning

Lekland som invigdes 1:a maj 2014 auktioneras. 

I auktionen ingår allt inkråm samt registrerat varumärke, alltså INTE aktiebolaget.

Ett värderingsintyg från 2016-06-06 är gjort av en oberoende värderingsman.

Ett hyresavtal finns tecknat idag som löper till 18-12-31. Detta kommer dock kommer att  omförhadlas med den nya ägaren och med detta kommer en sedvanlig kreditprövning göras.

Verksamheten har ett strategiskt och bra exponerat läge i rofylld miljö, inte långt från RV 41, golfbana och McDonalds.

I lokalen erbjuds förutom ett komplett lekland även kalas, ponnyridning, discon, kaféverksamhet och barnevent med uppträdande och shower.

Verksamheten har ca 3400 följare på Facebook med hög kundrating (4,4),
samt är ett populärt besöksmål.

Tillgång till kassakvitton från 2014-05-01 till 2017-09-20 finns vid intresse!

 

Beskrivande text från säljaren:

Påkostade materialval samt genomtänkta detaljer.

När man passerat infarten och kommer in på parkeringarna så möts man av fint designade planteringar , omringat av ett klassiskt dalastaket , ett stort massivt stenbord för utomhuskalas, ytor för ponnykalas ridning,  tre stora flaggstänger samt en utomhus damm med fontän. Entré & trädgård har soligt västerläge.

Väl inne i entrén som är på markplan möts man av ett höglanspolerat massivt bohusgranit golv som sträcker sig vidare upp i den fina trappan samt täcker övre hall, toaletter och vägen bort till Receptionen och kassan. Under trappan finns inomhusdammen med olika fiskar i, samt så finns en utökad handikappshiss som även tar stora barnvagnar.

På andra våningen finner man en stor hall där man ser genom ett panoramafönster in i leklandet, två stycken toaletter (en HWC) två kalasrum, samt ett större extra rum (frisörsalong/extra kalasrum?) samt Cafédelen & köket som är snyggt designat i vit liggande New Port panel, flera vita fikabord ansluter till Café, Lcd TV med utbytesreklam, Stora avhängnings ytor med många krokar. Samt hela leklandet med Bäbishage som även har bollhav & rutschkana. Tre stycken studsmattor, Fotbollsplan/innebandyplan, stora lekställningen är i tre våningar, med gångbro, hängbroar, gångar med hinder, sju rutschkanor varav två stycken är stora jätteormar, stort bollhav mm ytan bakom ställningen är cykelbana med vägmarkeringar mm.

Det finns även ett tvåvånings Pettsson & Findus hus klätt i okantat virke med stort kalasrum ”riddarsalen” med platts för ca 20 barn. På våning två i Pettsson & Findus huset är tänkt att vara pysselrum med panoramarutor ut mot leklandet& en balkong.

Hela leklandslokalen är ljus och fräsch med fönster högst upp och utmed väggarna på långsidorna, samt med mörkläggnings gardiner för Disckon när det är ljust ute.

Byggnaden är välisolerad & byggd i sten , samt hela innertaket har ljudabsorberande isolering.

Även golvmattor  och skumgummi golven absorberar ljudet. Många upplever ljudnivå och den  goda överblicks vyn över leklandet som mycket positivt.

Leklandet har ny ventilation anpassad för verksamheten , samt ny kraftfull luftvärmepump. Samt ny brand & utrymnings plan

Tredje våningen är en större vind för förvaring, ombyte, frysar mm .

 

  • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
    OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Tisdag 5 December, 16:00 - Tisdag 5 December, 17:00

Lyddevägen 33 51158 Kinna, Sverige

Visning vid detta tillfälle.

För ytterligare information maila ansvarig handläggare.

Lyddevägen 33 51158 Kinna, Sverige

Eftert överenskommelse med ansvarig handläggare.

  • Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid utlämningen. Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.
    OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.