Auktionen avslutas

Torsdag, 2018-11-15 15:38

Auktionen avslutad

Har du några frågor?

Ronny Henriksson

Wictor Bernersjö

Induktionshäll Domino 31 cm Smeg PGF32CI-1 - demo Hela Sverige Bakar 2018

  • 503027
  • 51200 Svenljunga
  • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat Smeg

Induktionshäll Domino 31 cm Smeg PGF32CI-1 - demoex.

Bredd: 310 mm.
Djup: 512 mm.
Höjd: 70 mm.

Detta objekt är ett demoex från tvproduktionen "Hela Sverige Bakar - 2018".

 

”Observera att första visningsbilden är en produktbild från tillverkaren, det aktuella objektet och dess skick återspeglas i bild två och framåt!
Dessa produkter är en blandning av helt nya produkter, visnings/skyltexemplar, demoprodukter (från tex. ”Hela Sverige Bakar”) samt enstaka emballage- och transportskadade objekt.
Repor och skador kan förekomma! Alla produkter är ej uppackade för fotografering och kan således ej garanteras skick. Objekten säljs i befintligt skick och omfattas EJ av garanti!

  • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
    OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Detta objekt går att få fraktat. Du väljer om du önskar frakt i samband med att du lägger ditt bud, så räknas frakten ut automatiskt. Våra fraktrabatter, i de fall du ropar hem fler än ett objekt, kan du ser här.

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Visning efter ök. med handläggare

Tisdag 20 November, 08:00 - Tisdag 20 November, 16:00

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Lunchstängt mellan kl: 11.30-13.00

  • Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid utlämningen. Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.
    OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.