Auktionen avslutas

Torsdag, 2018-11-15 15:51

Auktionen avslutad

Har du några frågor?

Ronny Henriksson

Wictor Bernersjö

Blandare Smeg MMN24-CR

 • 503041
 • 51200 Svenljunga
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat Smeg

Blandare Smeg MMN24-CR.

Observera att första visningsbilden är en produktbild från tillverkaren, det aktuella objektet och dess skick återspeglas i bild två och framåt!
Dessa produkter är en blandning av helt nya produkter, visnings/skyltexemplar, demoprodukter (från tex. ”Hela Sverige Bakar”) samt enstaka emballage- och transportskadade objekt.
Repor och skador kan förekomma! Alla produkter är ej uppackade för fotografering och kan således ej garanteras skick. Objekten säljs i befintligt skick och omfattas EJ av garanti!

 • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Önskas transporthjälp (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt@ps.se där du anger objektsnummer, leveransadress och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.
För frakt- och emballagekostnad klicka här.

Objekt som ej är hämtade efter utlämningsdagen kommer att skickas till er där en debitering av fraktkostnad kommer ske, om inget annat avtalats med ansvarig handläggare eller fraktansvarig.

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Visning efter ök. med handläggare

Tisdag 15 Januari, 08:00 - Tisdag 15 Januari, 16:00

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Lunchstängt mellan kl: 11.30-13.00

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.