Auktionen avslutas

Torsdag, 2019-05-16 11:32

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Niklas Delling

24st Kuvertsydda Underlakan, Zebra Collection 105x200cm Vita

 • 573495
 • 50100 Borås
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Mått 105x200
Skick på objekt Ny/oanvänd

Leverantörens produktbeskrivning:

"Tar bäddningen upp för mycket av din tid? Då är det dags för ett formsytt lakan. Bara dra det över bäddmadrassen – snabbt och enkelt, klart på ett ögonblick. Lakanet håller sig på plats fram till nästa tvättid. 

Zebra Collections formsydda lakan består av slitstarkt bomullstyg vävt med 200 trådar per kvadrattum, så du kan förvänta dig en mjuk och skön upplevelse."

Nya och oanvända. Skickas direkt från SOVA:s lager. 

Ordinarie pris 369kr per lakan

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Objektet skickas med Fri Frakt inom Sverige!
Önskar ni kontakta fraktavdelningen kan det göras på frakt@ps.se.

Ingen visning planerad.

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Objektet kan inte hämtas. Kommer att skickas till DHL-terminal närmast adressen i vinnande användarkonto 5-10 arbetsdagar efter vunnen auktion. Vänligen säkerställ att adressen i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

OBS! Objekten måste hämtas av köpare på DHL-terminal. 

Objekten i denna auktion säljs endast inom Sverige.

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.