Auktionen avslutas

Torsdag, 2019-05-16 11:47

Auktionen avslutad

Har du några frågor?

Niklas Delling

Kontinentalsäng Viking Wik 180x200cm

 • 574087
 • 50100 Borås
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Mått 180x200cm
Skick på objekt Ny/oanvänd

Kontinentalsäng Viking Wik med fasthet medium/fast.

OBS! Färgen på de olika delarna som sängen är uppbyggd av skiljer sig något:
De två bottnarna nederst (de som har ben)  samt bäddmadrassen är i färgen beige som visas i bild 2. Plymån (mellan bottnarna och bäddmadrassen) samt gaveln är i silver grey som visas på bild 1. Benen är svarta. Önskas mer enhetlig färg kan man klä sängen i en sängkappa (medföljer ej).
Gavelmodellen är den som visas i bilderna. 

Leverantörens produktbeskrivning:

"Wik tillverkas i småländska Landsbro, ett genuint familjehantverk och en säng som är perfekt för dig som söker efter bästa möjliga inom pris komfort och kvalitet.
Wik är i sin prisklass bland de bästa på marknaden och kan beskrivas som ytmjuk,följsam och stabil tack vare sin unika zonindelade pocketfjädringen.

Den hela kassetten(mittendelen) ger en likvärdig känsla över hela sängen utan skarv. Viking sängar är välkända för sin snygga design och kroppsanpassade komfort."

Ny och oanvänd. Skickas direkt från SOVA:s lager. 

Ordinarie pris 35000

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Objektet skickas med Fri Frakt inom Sverige!
Önskar ni kontakta fraktavdelningen kan det göras på frakt@ps.se.

Ingen visning planerad.

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Objektet kan inte hämtas. Kommer att skickas till DHL-terminal närmast adressen i vinnande användarkonto 5-10 arbetsdagar efter vunnen auktion. Vänligen säkerställ att adressen i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

OBS! Objekten måste hämtas av köpare på DHL-terminal. 

Objekten i denna auktion säljs endast inom Sverige.

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.