Auktionen avslutas

Söndag, 2019-10-13 20:31

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Jacob Klarqvist

15 st Compression Jerseys Long Salming Strl 140

 • 603538
 • 43149 Mölndal
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Skick på objekt Ny/oanvänd

Vänligen säkerställ att adressen och mobilnummer i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

15 st Compression Jerseys Long Salming Strl 140

Fri frakt inom Sverige

Varan kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar efter mottagen betalning och leveransen kommer att aviseras från DHL med SMS.

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Fri frakt inom Sverige. Frakten är medräknad i auktionspriset och skickas direkt från lagerhållaren med DHL. Vänligen säkerställ att adressen och mobilnummer i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

Objekten kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar efter mottagen betalning och leveransen kommer att aviseras från DHL med SMS.

Objektet kan inte hämtas

Objekten i denna auktion säljs endast inom Sverige

Ingen visning möjlig

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Endast frakt möjlig

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.