Auktionen avslutas

Torsdag, 2020-09-24 17:00

20M

UPPSKATTAT MARKNADSVÄRDE: 25 000 SEK (EXKL 25% MOMS)

SERVICEAVGIFT: 1 995 SEK (EXKL 25% MOMS)

Nuvarande bud

500 SEK

500 SEK = 47.9 EUR

exkl 25% moms

Reservationspris ej uppnått

DITT BUD MÅSTE VARA MINST 600 SEK

SEK

Har du några frågor om objektet?

PS Auction

Testauktion

 • 605136
 • 51250 Svenljunga
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Här kan du testa att bjuda! Testa gärna våra olika budstrategier, klassisk, bekväm och aktiv, för att få en känsla hur de fungerar.

Tänk på att du måste vara inloggad för att kunna bjuda. Detta objekt är inget försäljningsobjekt och du som budgivare kommer inte att krävas på kostnader.

Just detta objekt har ett reservationspris på 5000 kr. Vill du läsa mer om hur budfunktionen fungerar, klicka här

 • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Önskas transporthjälp (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt@ps.se där du anger objektsnummer och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Vill du ha ditt objekt skickat till annan adress, lägger du in en avvikande leveransadress under ”Mitt konto”. 
Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.
För frakt- och emballagekostnad klicka här.

Objekt som ej är hämtade efter utlämningsdagen kommer att skickas till er där en debitering av fraktkostnad kommer ske, om inget annat avtalats med ansvarig handläggare eller fraktansvarig.

Då detta är en testauktion så finns det ingen visning, men om detta vore ett riktigt objekt så är det här du hittar information om när, vart och hur visningen är.

Då detta är en testauktion så finns det ingen utlämning, men om detta vore ett riktigt objekt så är det här du hittar informaiton om när, vart och hur utlämning går till

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Överskottsgods

Vissa bolag har ett överskott på vissa varor, t ex handverktyg, som de behöver hjälp med att sälja av. PS agerar då som en extra försäljningskanal för uppdragsgivaren.

Auktionerna kännetecknas ofta av stora volymer, låga reservationspriser och fri frakt.

Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en helt frivillig försäljning.