Har du några frågor?

Pontus Bruno

Flipper 700 renoveringsobjekt

Flipper 700

 • 620719
 • 76017 Blidö
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Flipper 700 (tillverkningsnr 359) i dåligt skick som kräver omfattande renovering. 

Båten har stått orörd i 15 år och det finns begränsat med information. 

Säljes som den står i befintligt skick och hämtas av köpare på Blidö. Det är bilväg fram till båten (via 2 st färjor). Se sista 3 bilderna för bilder på omgivningen runt båten.  Under 15 år har det växt upp sly framför båten, såg/yxa behöver tas med vid avhämtning. Bör avhämtas omgående, inom ett par veckor.

 

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Visning sker efter ö.k. med handläggaren

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Utlämning sker efter ö.k. med handläggaren

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.