Har du några frågor om objektet?

Pontus Bruno

Flipper 700 renoveringsobjekt

Flipper 700

 • 620719
 • 76017 Blidö
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Flipper 700 (tillverkningsnr 359) i dåligt skick som kräver omfattande renovering. 

Båten har stått orörd i 15 år och det finns begränsat med information. 

Säljes som den står i befintligt skick och hämtas av köpare på Blidö. Det är bilväg fram till båten (via 2 st färjor). Se sista 3 bilderna för bilder på omgivningen runt båten.  Under 15 år har det växt upp sly framför båten, såg/yxa behöver tas med vid avhämtning. Bör avhämtas omgående, inom ett par veckor.

 

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Visning sker efter ö.k. med handläggaren

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Utlämning sker efter ö.k. med handläggaren

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.