Auktionen avslutas

Torsdag, 2020-07-02 12:28

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Mikael Pehrsson

Café/Bageriverksamhet

 • 693295
 • 36030 Lammhult
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Väl inarbetat och lönsamt  Café och bageri i centrala Lammhult överlåtes. Verksamheten har funnits på adressen sedan 50 talet och nuvarande ägare har drivit verksamheten i ca 18 år.

Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler och en ny ägare måste godkännas av hyresvärden. Alla maskiner och inventarier ägs av företaget. Förutom caféverksamhet och butiksförsäljning av egenbakat bröd utgör en stor del av omsättningen försäljning av frukt och frukostpaket till ortens industrier.

Cafét har 40 sittplatser och är möblerat med designmöbler från Lammhults. Sommartid har man ytterligare 20 platser utomhus.Kök och bageri är utrustat med alla nödvändiga maskiner och utrustning. 

 • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Enl. ö.k.

Enligt ö.k. med handläggare.

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.