Auktionen avslutas

Torsdag, 2021-02-25 10:15

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du några frågor om objektet?

Joakim Alriksson

Spikpistol gasdriven Paslode Cordless

 • 702055
 • 52391 Ulricehamn
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Spikpistol gasdriven Paslode Cordless.

Ett batteri.

Saknar laddare.

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

PS Auction kan hjälpa till att frakta objektet. När du lägger ett bud och väljer att det skall fraktas kommer systemet visa vad fraktpriset är beroende på om objektet ryms i ett paket, halvpall eller helpall.

Även objekt som är skrymmande, kräver demontering eller inte ryms inom ett paket - helpall kan vi hjälpa till att transportera objektet. Var vänlig maila frakt.gbg@ps.se med objektnummer och leveransadress för prisuppgift för skrymmande gods.

PS kommer efter avslutad auktion hämta hem objekt som skall fraktas och skickar det till köparen inom ca 5 arbetsdagar efter mottagen betalning.

Önskas transporthjälp efter avslutad auktion och frakten inte är angiven på fakturan (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt.gbg@ps.se där du anger objektsnummer, leveransadress och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.

I.V.P , Sverige

Ingen visning planerad.

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Tisdag 2 Mars 2021 10:00 - 12:00

Utlämning sker tisdag 2/3 klockan 10.00-12.00.

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.