Auktionen avslutas

Torsdag, 2020-11-26 11:50

17H 23M

UPPSKATTAT MARKNADSVÄRDE: 15 000 SEK (EXKL 25% MOMS)

SERVICEAVGIFT: 1 690 SEK (EXKL 25% MOMS)

Nuvarande bud

18 200 SEK

18200 SEK = 1795.62 EUR

exkl 25% moms

Reservationspris uppnått

DITT BUD MÅSTE VARA MINST 18 300 SEK

SEK

Har du några frågor om objektet?

Johan Reimers

Kärnborrpaket Hilti

 • 731533
 • 43439 Kungsbacka
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Kärnborrpaket Hilti

 

Kärnborr Hilti DD120

Dammsugare Hilti VC 20

2 st nya kärnborr Hilti.

Vaccumpump Hilti DD VP-U

Vattenpump Hilti.

 

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

PS Auction kan hjälpa till att frakta objektet. När du lägger ett bud och väljer att det skall fraktas kommer systemet visa vad fraktpriset är beroende på om objektet ryms i ett paket, halvpall eller helpall.

Även objekt som är skrymmande, kräver demontering eller inte ryms inom ett paket - helpall kan vi hjälpa till att transportera objektet. Var vänlig maila frakt.gbg@ps.se med objektnummer och leveransadress för prisuppgift för skrymmande gods.

PS kommer efter avslutad auktion hämta hem objekt som skall fraktas och skickar det till köparen inom ca 5 arbetsdagar efter mottagen betalning.

Önskas transporthjälp efter avslutad auktion och frakten inte är angiven på fakturan (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt.gbg@ps.se där du anger objektsnummer, leveransadress och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.

i.v.p , Sverige

Ingen visning planerad.

 

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Onsdag 2 December 2020 09:00 - 12:00

Utlämningen är planerad till onsdagen den 2 december mellan kl 0900 - 1200.

Adressen är i Kungsbacka, full adress kommer på fakturan.

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.