Auktionen avslutas

Onsdag, 2021-05-12 11:10

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du några frågor om objektet?

Joakim Alriksson

Volkswagen 1200 Soltak -1962

  • 786313
  • 44445 Stenungsund
  • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat VOLKSWAGEN 1200 LIM 117
Registreringsnummer AKA589
Chassinummer/VIN 4534569
Tillverkningsår 1962
Motoreffekt 34 hk
Växellåda Manuell
Drivmedel Bensin
Tjänstevikt (kg) 830
Antal nycklar 1
Däck Sommardäck
Skick på däck Bra

En äkta "soltaksbubbla" från 1962. Bilen har fått en custom touch med ny lack, bortplockade lister, sänkning m.m. Framsäten har bytts ut till ett par skålade fällbara stolar. Ett par originalstolar medföljer, samt klädsel i orange konstskinn med vita sömmar och vit piping (se bild på baksäte). Framvagnen är försedd med sänkningssats och det sitter sänkspindlar fram. Även elsystemet har uppdaterats till 12V för att förenkla starterna.

 

Besiktad 2021-05-07 utan anmärkning och är nu besiktningsbefriad. Inför besiktningen byttes samtliga styrleder, samt hjullager fram med nya sänkspindlar.

 

Bilen ger ett gott intryck. Vissa visuella defekter i lacken finns där lacken släppt med ytrost till följd. Kromet på stötfångarna har börjat bli prickig. Rostskada på mittenplåten bak mot fästet till stötfångaren, se bild. Spricka i höger sidoruta bak, ett nytt par sidorutor medföljer.

 

Bilen har stått stilla i garage i två års tid men startade snällt vid dokumenteringen. Dock är den elektriska choken inte korrekt installerad så den saknar tomgång innan den blivit varm. Bilen saknar värmekammare och backspärr.

 

Blandade motordelar och andra reservdelar medföljer.

 

En trevlig sommarbil som kan avnjutas som den är eller pysslas vidare på för att sätta sin egen prägel.

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Önskas transporthjälp (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt.gbg@ps.se där du anger objektsnummer, leveransadress och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.
För frakt- och emballagekostnad klicka här.

I.V.P , Sverige

Ingen visning planerad.

e.ök , Sverige

Utlämning sker efter överenskommelse med handläggaren.

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.