Auktionen avslutas

Söndag, 2022-05-15 17:34

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du några frågor om objektet?

Jimmy Ingvarsson

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

Bianca spabad med lock och locklyftare , 80 jets, ozonrengöring, radio, bluetooth, belysning- sw1625

  • 907090
  • 15138 Södertälje
  • Sverige

En hållbar handling

Ett motsvarande nyproducerat objekt hade orsakat 2403kg CO2 e vilket kan jämföras med produktionen av ca 72818 plastpåsar

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Skick på objekt Ny/oanvänd
Skick på objekt Ny

Spabadet är en vidareutveckling av bubbelpoolen och kan användas året runt. Oavsett årstid blir ditt spabad en naturlig samlingsplats för både fest och avslappning och den härligaste stunden på dagen! Spabadet är framförallt avsett för utomhusbruk, klarar lufttemperaturer ner till -30 grader.

Bianca hemmaspa är utrustat med bland annat vattenmassage, värmare, sköna sittplatser med nackstöd, påkostad kontrollpanel från Balboa system, automatisk rengöring med ozon, radio, bluetooth högtalare och häftig undervattensbelysning i olika färger.

Badkarskroppen är tillverkad av Aristech akryl, som är importerat från USA där utespa är väldigt populära. Aristech akryl är ett behagligt och slitstarkt material som håller värme bra. Skulle repa eller skada uppstå kan det enkelt slipas och poleras. Akryl tappar inte heller färgen eller gulnar efter några år. 

Fler jets ger möjlighet till mer ordentlig massage. Bianca hemmaspa har 80 jets och passar er som vill ha mycket massage.

Locket är tillverkat i 2 mm äkta läder och förstärkt med aluminiumram. Det har samma mått som badet (228x228 cm) och en hög densitet på 30 kg/kubikmeter. Locket går att låsa. Den praktiska <b>locklyftaren</b> gör att du slipper kånka och lyfta locket själv.t.

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Ingen visning möjlig

Hämtning enligt överenskommelse. Lasthjälp med truck finns.

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Överskottsgods

Vissa bolag har ett överskott på vissa varor, t ex handverktyg, som de behöver hjälp med att sälja av. PS agerar då som en extra försäljningskanal för uppdragsgivaren.

Auktionerna kännetecknas ofta av stora volymer, låga reservationspriser och fri frakt.

Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en helt frivillig försäljning.