Nyheter

2020-02-11

Truckförare / Lagerarbetare till PS Auction SVENLJUNGA

Titel: Truckförare/ Lagerarbetare | Ort: Svenljunga | Omfattning: Heltid | Start: Omg. eller enligt ö.k. | Ansökan:Senast 6/3, men urval sker löpande – ansök redan idag!

Om tjänsten
Som Truckförare / Lagerarbetare på PS Auction arbetar du på vårt lager med hantering av våra auktionsobjekt. Du kommer även att lasta och lossa lastbilar med blandat gods. Mycket av detta kan vara skrymmande, därav ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av lossning samt lastning av skrymmande gods. Utöver ovanstående skall man även vara behjälplig med

Arbetsuppgifter som Truckförare / Lagerarbetare:
– Plocka och packa auktionsobjekt
– Iordningställa auktionsobjekt

I rollen som Truckförare / Lagerarbetare kommer du arbeta nära Fraktansvarig, Logistikmedarbetare och Kundansvariga. Du har även kontakt med våra kunder.

Trots att PS Auction växer så det knakar är vi fortfarande ett litet företag i mentaliteten, och vår ambition är att bevara den entreprenörssjäl som alltid funnits i bolaget. Hos oss är det högt i tak – vi är ett glatt, familjärt gäng som har väldigt kul tillsammans. Att vi bjuder på frukost varje morgon och är generösa med friskvård kan du se som en extra bonus!

Om PS Auction
PS Auction bildades 1958 och är idag ett internationellt auktionsföretag med 6 kontor i Sverige, dotterbolag i Finland och Estland samt köpare från över 80 länder. Där andra ser restlager, konkursbon och utrangerade verkstadsutrustningar, ser vi starten på något nytt. Vi frigör kapital åt våra kunder samtidigt som livscykeln för fordon, maskiner och utrustning förlängs – bra för både företag och miljön förstås! Totalt är vi 45 anställda i Sverige och säljer auktionsobjekt för över 300 msek om året. Vårt huvudkontor är beläget i Svenljunga, 3,5 mil söder om Borås. Läs mer om oss på psauction.com.

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken, driven och engagerad och älskar att jobba på lager! Har god vana i trucken, och är inte rädd för att hantera större gods. Prestigelöst hjälper du till där det behövs och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en kreativ, flexibel problemlösare som vågar ta egna initiativ och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Truckförare / Lagerarbetare hos oss på PS Auction krävs det att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Som person är du social och kommunikativ.

Krav:
– Lagererfarenhet
– Goda kunskaper i svenska och engelska
– Truckkort med god vana
– Gymnasieutbildning

Meriterande:
– Truckkort C
– Körkort och tillgång till egen bil

Bli en del av vårt starka team på PS Auction – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Du skickar din ansökan till career@ps.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta joakim.beijer@ps.se

Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 6/3 2020.

 • 2020-05-22
  Avyttring memorabilia, inredning och tavlor

  Avyttring av Sveriges största samling av automobilia, flygplansmodeller, relief tavlor, tåg, vagnar, pubutsmyckningar, spelautomater, varuautomater och enarmade banditer. 1000-tals unika objekt inköpta de senaste 40 åren i framförallt England och Frankrike. Läs mer

 • 2020-05-07
  Anbudsunderlag Kalas Kompaniet i Norrort AB, 556586-6398

  Konkursboet för Kalas Kompaniet i Norrort AB, 556586-6398 inbjuder till anbudsförfarande. Bolaget har bedrivit verksamhet inom försäljning av party, maskerad och skämtartiklar. Bolaget har en fysisk butik i Täby Centrum, samt en onlinebutik. Läs mer

 • 2020-04-23
  Vi söker Kundansvarig Handläggare till Linköping

  Vill du utvecklas som kundansvarig handläggare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med fokus på att hjälpa våra kunder på att bli mer hållbara? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som gillar e-handel och kittlas av nätauktioner och vill arbeta med varierande uppgifter. Läs mer