Nyheter

2020-01-10

Lagerarbetare med kundkontakt sökes till Stockholm

Din utmaning:

Lockas du av en affärsutvecklande och operativ roll i ett spännande bolag? 

Just nu söker vi 2 st drivna lagerarbetare med kundkontakt till PS Auction i Segeltorp.

I tjänsten får du jobba med försäljning, hantera administration samt in/utgående objekt från lagret på ett prestigelöst och varierat sätt. Rollen kräver inte tidigare erfarenhet från branschen utan passar dig som är handlingskraftig, ambitiös, utåtriktad och serviceinriktad. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagertjänst, vana av kundkontakt och självständigt arbete. Tjänsten passar dig som bor i Stockholm, gillar kundhantering, försäljning, bilar, prylar samt har it-vana. PS Auction kommer se till att du blir ett proffs på prylar och auktioner. 

Önskar du dig en rolig och omväxlande tjänst på ett företag med hög tillväxt så är det här definitivt något för dig.

 

Ansvarsområde.

Rollen som Lagerarbetare med kundkontakt innebär att du kommer träffa kunder, åka runt och fotografera och beskriva allahanda objekt som sedan ska säljas på deras hemsida. 

• Du kommer aktivt söka upp och kontakta nya kunder som behöver bli av med sin utrustning

• Du planerar ditt arbete och hanterar din egen administration från kontoret

• Du ansvarar för lagret och bistår kunder som önskar hämta auktionsobjekt alternativt få dem skickade till sig

 

Omfattning.

Tjänsten är en heltidstjänst. 6 månader provanställning tillämpas. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.

 

Kvalifikationer

 

• Godkänd gymnasieutbildning

• God datorvana

• B –Körkort

• Egen bil

• Behärskar svenska flytande i tal och skrift

• Behärskar engelska i tal och skrift

 

Meriterande

• Erfarenhet från närliggande bransch

• Erfarenhet av försäljning och kundhantering

• Erfarenhet från lagertjänst

• Truckvana för lastning och lossning med mindre el-truck

 

Personliga Egenskaper

Vi ser gärna att du är initiativtagande och kan driva ert arbete självständigt. Du är entusiastisk och positiv i ert bemötande. Du kan arbeta konstruktivt under stress. Har förmåga att etablera trovärdighet och förtroende hos kunder och kontakter. Du är nyfiken och har ett lättsamt sätt som får andra att känna sig bekväma. Kan ta ansvar för arbete och prestation och arbetar strukturerat för att uppnå målsättningar. Visar genuint intresse för kunder och deras behov. Hjälper gärna till att lösa kunders problem på eget initiativ. 

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Ansökan

2020-01-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Adam Bernhoff, Rekryteringskonsult, adam.bernhoff@randstad.se

 • 2020-09-21
  Vi växer och söker nu logistikchef till Svenljunga...

  I rollen som logistikchef leder du och utvecklar hanteringen på Logistikcenter i Svenljunga tillsammans med teamledare och medarbetare mot gemensamt uppsatta effektivitets- och kvalitetsmål. I den dagliga driften av hjärtat i verksamheten leder och utvecklar du såväl medarbetare som processer. Analys av flöden, framtagning av förslag och genomförande av förbättringar, test av nya koncept ingår i rollens ansvar. Läs mer

 • 2020-09-21
  MVI förvärvar PS Auction för att stödja cirkulär tillväxt

  MVI har förvärvat en majoritetspost i PS Auction – ett bolag som verkar inom den cirkulära ekonomin. Med en digital auktionsplattform främjar PS Auction återanvändningen av en bred produktflora av såväl begagnade som oanvända maskiner, redskap, elektronik, möbler och konsumentprodukter. PS Auction har sedan 1958 varit aktiva inom auktionsbranschen med en bas i konkursauktioner och var tidiga med att digitalisera sin verksamhet. Läs mer

 • 2020-06-23
  Vi söker digital kundtjänstmedarbetare till Svenljunga (Tjänsten är tillsatt)

  PS Auction växer och med det så växer även behovet av duktiga medarbetare. Ett av våra viktigaste områden är att ha duktiga medarbetare som jobbar med kundkontakt i de digital kanalerna där vi är. Just nu letar vi efter digital kundtjänstmedarbetare, en person som skall gilla mötet med våra kunder men som skall ha fokus på digitala delen av vår värld. Läs mer