Nyheter

2021-04-26

Sommarvikarie Kundtjänst PS Auction Svenljunga

Sommarvikarie Kundtjänst PS Auction Svenljunga

Just nu letar vi efter en sommarvikarie till vår kundtjänstavdelning, en person som skall gilla mötet med våra kunder och brinna för service samt kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER

Sköta de i kundtjänst vanligt förekommande sysslorna:

- Svara i telefon
- Svara på mail
- Övriga uppgifter knutna till kundtjänstmiljön

ARBETSSÄTT

- Dator och telefon (Softphone)

TYP AV TJÄNST

- Sommarvikarie V27 – V32

KVALIFIKATIONER

- Behärskar svenska flytande i tal samt skrift
- Behärskar engelska i tal samt skrift
- God datorvana
- Serviceinriktad

Personliga Egenskaper

Vi ser gärna att du är initiativtagande och kan driva ert arbete självständigt. Du är entusiastisk och positiv i ert bemötande. Du kan arbeta konstruktivt under stress. Har förmåga att etablera trovärdighet och förtroende hos kunder och kontakter. Du är nyfiken och har ett lättsamt sätt som får andra att känna sig bekväma. Kan ta ansvar för arbete och prestation och arbetar strukturerat för att uppnå målsättningar. Visar genuint intresse för kunder och deras behov. Hjälper gärna till att lösa kunders problem på eget initiativ.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-04-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: career@ps.se

 

 

 • 2021-05-04
  Nu pågår vårens stora Samlarbilsauktion

  Här hittar du en lista över alla fordon som är ute på auktion, listan uppdateras löpande under veckan. Läs mer

 • 2020-09-21
  (Tjänsten tillsatt) Vi växer och söker nu logistikchef till Svenljunga...

  I rollen som logistikchef leder du och utvecklar hanteringen på Logistikcenter i Svenljunga tillsammans med teamledare och medarbetare mot gemensamt uppsatta effektivitets- och kvalitetsmål. I den dagliga driften av hjärtat i verksamheten leder och utvecklar du såväl medarbetare som processer. Analys av flöden, framtagning av förslag och genomförande av förbättringar, test av nya koncept ingår i rollens ansvar. Läs mer

 • 2020-09-21
  MVI förvärvar PS Auction för att stödja cirkulär tillväxt

  MVI har förvärvat en majoritetspost i PS Auction – ett bolag som verkar inom den cirkulära ekonomin. Med en digital auktionsplattform främjar PS Auction återanvändningen av en bred produktflora av såväl begagnade som oanvända maskiner, redskap, elektronik, möbler och konsumentprodukter. PS Auction har sedan 1958 varit aktiva inom auktionsbranschen med en bas i konkursauktioner och var tidiga med att digitalisera sin verksamhet. Läs mer