Nyheter

2020-05-28

Vi söker lagerarbetare till Svenljunga (Tjänsten är tillsatt)

Vill du utvecklas som Lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team!

Titel: Lagerarbetare
Ort: Svenljunga
Omfattning: Heltid
Start: Omg. eller enligt ö.k.
Ansökan: Senast 30/6, men urval sker löpande – ansök redan idag!


Om tjänsten
Som Lagerarbetare på PS Auction arbetar du på vårt lager med hantering av våra auktionsobjekt. Du kommer att plocka & packa gods i olika storlekar. Utöver ovanstående skall man även vara behjälplig med

Arbetsuppgifter som Lagerarbetare:

- iordningställa auktionsobjekt

- Lämna ut objekt
I rollen som Lagerarbetare kommer du arbeta nära Fraktansvarig, Logistikmedarbetare och Kundansvariga. Du har även kontakt med våra kunder.

Trots att PS Auction växer så det knakar är vi fortfarande ett litet företag i mentaliteten, och vår ambition är att bevara den entreprenörssjäl som alltid funnits i bolaget. Hos oss är det högt i tak – vi är ett glatt, familjärt gäng som har väldigt kul tillsammans. Att vi bjuder på frukost varje morgon och är generösa med friskvård kan du se som en extra bonus!

Om PS Auction
PS Auction bildades 1958 och är idag ett internationellt auktionsföretag med 6 kontor i Sverige, dotterbolag i Finland och Estland samt köpare från över 80 länder. Där andra ser restlager, konkursbon och utrangerade verkstadsutrustningar, ser vi starten på något nytt. Vi frigör kapital åt våra kunder samtidigt som livscykeln för fordon, maskiner och utrustning förlängs – bra för både företag och miljön förstås! Totalt är vi 45 anställda i Sverige och säljer auktionsobjekt för över 300 msek om året. Vårt huvudkontor är beläget i Svenljunga, 3,5 mil söder om Borås. 

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken, driven och engagerad och älskar att jobba på lager! Har god vana i trucken, och är inte rädd för att hantera större gods. Prestigelöst hjälper du till där det behövs och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en kreativ, flexibel problemlösare som vågar ta egna initiativ och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Lagerarbetare hos oss på PS Auction krävs det att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Som person är du social och kommunikativ.

Krav:
- Lagererfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Gymnasieutbildning

- Körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:
- Truckkort med god vana

Bli en del av vårt starka team på PS Auction – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Ansökan skickas till Career@ps.se, där du bifogar personligt brev samt CV.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim.Beijer@ps.se

Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 30/6 2020.

 • 2020-09-21
  (Tjänsten tillsatt) Vi växer och söker nu logistikchef till Svenljunga...

  I rollen som logistikchef leder du och utvecklar hanteringen på Logistikcenter i Svenljunga tillsammans med teamledare och medarbetare mot gemensamt uppsatta effektivitets- och kvalitetsmål. I den dagliga driften av hjärtat i verksamheten leder och utvecklar du såväl medarbetare som processer. Analys av flöden, framtagning av förslag och genomförande av förbättringar, test av nya koncept ingår i rollens ansvar. Läs mer

 • 2020-09-21
  MVI förvärvar PS Auction för att stödja cirkulär tillväxt

  MVI har förvärvat en majoritetspost i PS Auction – ett bolag som verkar inom den cirkulära ekonomin. Med en digital auktionsplattform främjar PS Auction återanvändningen av en bred produktflora av såväl begagnade som oanvända maskiner, redskap, elektronik, möbler och konsumentprodukter. PS Auction har sedan 1958 varit aktiva inom auktionsbranschen med en bas i konkursauktioner och var tidiga med att digitalisera sin verksamhet. Läs mer

 • 2020-05-22
  Avyttring memorabilia, inredning och tavlor

  Avyttring av Sveriges största samling av automobilia, flygplansmodeller, relief tavlor, tåg, vagnar, pubutsmyckningar, spelautomater, varuautomater och enarmade banditer. 1000-tals unika objekt inköpta de senaste 40 åren i framförallt England och Frankrike. Läs mer