Nyheter

2020-06-23

Vi söker digital kundtjänstmedarbetare till Svenljunga (Tjänsten är tillsatt)

Vill du utvecklas som kundtjänstmedarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! 

Titel: Digital kundtjänstmedarbetare
Ort: Svenljunga
Omfattning: Heltid
Start: Omg. eller enligt ö.k.
Ansökan: Senast 31/8, men urval sker löpande – ansök redan idag!Om tjänsten
Som digital kundtjänstmedarbetare på PS Auction arbetar du på vårt huvudkontor med kundkontakt i de digitala kanalerna där vi är. 

Arbetsuppgifter som Digital kundtjänstmedarbetare

 • Ansvara för inmatning av digitala annonser på annonsplattformar
 • Sköta PS kundchatt under ett par dagar i veckan
 • Sköta de i kundtjänst vanligt förekommande sysslorna:
  • Svara i telefon
  • Svara på mail
 • Vid behov stötta ekonomiavdelningen med enklare uppgifter
 • Stötta PS personal i andra ärenden som är lämpliga

Trots att PS Auction växer så det knakar är vi fortfarande ett litet företag i mentaliteten, och vår ambition är att bevara den entreprenörssjäl som alltid funnits i bolaget. Hos oss är det högt i tak – vi är ett glatt, familjärt gäng som har väldigt kul tillsammans. Vi är generösa med friskvård kan du se som en extra bonus! 

Om PS Auction
PS Auction bildades 1958 och är idag ett internationellt auktionsföretag med 6 kontor i Sverige, dotterbolag i Finland och Estland samt köpare från över 80 länder. Där andra ser restlager, konkursbon och utrangerade verkstadsutrustningar, ser vi starten på något nytt. Vi frigör kapital åt våra kunder samtidigt som livscykeln för fordon, maskiner och utrustning förlängs – bra för både företag och miljön förstås! Totalt är vi 45 anställda i Sverige och säljer auktionsobjekt för över 300 msek om året. Vårt huvudkontor är beläget i Svenljunga, 3,5 mil söder om Borås. 

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken, driven och engagerad och älskar att jobba med människor! Du har god datorvana, och hanterar office-programmen. Prestigelöst hjälper du till där det behövs och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en kreativ, flexibel problemlösare som vågar ta egna initiativ och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som Digital kundtjänstmedarbetare hos oss på PS Auction krävs det att du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Som person är du social och kommunikativ.

Krav:
- Bra datorvana
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal
- Utbildning på minst gymnasienivå

Meriterande:
- Tidigare anställningar inom kundtjänst
- Om du pratar ytterligare språk förutom Svenska och Engelska
- Körkort och tillgång till egen bil

Bli en del av vårt starka team på PS Auction – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Ansökan skickas till Career@ps.se, där du bifogar personligt brev samt CV, märk din ansökan digital kundtjänstmedarbetare.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta jan.corneliusson@ps.se

Urvalet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 31/8 2020.

 • 2020-09-21
  Vi växer och söker nu logistikchef till Svenljunga...

  I rollen som logistikchef leder du och utvecklar hanteringen på Logistikcenter i Svenljunga tillsammans med teamledare och medarbetare mot gemensamt uppsatta effektivitets- och kvalitetsmål. I den dagliga driften av hjärtat i verksamheten leder och utvecklar du såväl medarbetare som processer. Analys av flöden, framtagning av förslag och genomförande av förbättringar, test av nya koncept ingår i rollens ansvar. Läs mer

 • 2020-09-21
  MVI förvärvar PS Auction för att stödja cirkulär tillväxt

  MVI har förvärvat en majoritetspost i PS Auction – ett bolag som verkar inom den cirkulära ekonomin. Med en digital auktionsplattform främjar PS Auction återanvändningen av en bred produktflora av såväl begagnade som oanvända maskiner, redskap, elektronik, möbler och konsumentprodukter. PS Auction har sedan 1958 varit aktiva inom auktionsbranschen med en bas i konkursauktioner och var tidiga med att digitalisera sin verksamhet. Läs mer

 • 2020-05-28
  Vi söker lagerarbetare till Svenljunga (Tjänsten är tillsatt)

  Vill du utvecklas som Lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! Läs mer