Auktionen avslutas

Torsdag, 2023-01-05 10:57

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

TIDLÖS "The original" Blå urtavla, Armband Guldfärgad milanese

  • 754455
  • 00000 WEBBLAGER
  • Sverige

En hållbar handling

Klimatavtrycket för ett motsvarande nyproducerat objekt är ca 75kg CO2 . Som jämförelse släpper hushållen i Sverige ut ungefär 7000kg per person årligen. Klicka här för att läsa mer

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat Tidlös Swiss Made
Modell The Original
Kön Herrklocka/Unisex
Diameter (mm) 40
Skick på objekt Ny/oanvänd

Tidlös - The original

Vilken modellkombination denna klocka har framgår av bildbeskrivning samt Objekttext.

Följande är information från leverantören om modellen Original i sig.

The Original är den första, 100 % egendesignade Tidlös klockan och som sådan förkroppsligar den andan och själen i varumärket som är oupplösligt bundet till norra Skandinavien, ett land av renhet, enkelhet och enastående naturlig skönhet.

I denna arktiska region står tiden stilla med oändliga sommardagar och långa vinternätter som omsluter den naturliga världen i fridfull frid, endast bländad av de magiska färgerna i det mystiska norrskenet.

 

efter en design som återspeglar denna region motsvaras endast av vår strävan efter perfekt tillverkning och av denna anledning är alla Original-klockor "Swiss Made" , vilket säkerställer den högsta kvaliteten på hantverk som är känt inom klockindustrin. Genom att göra det förblir originalet trogen TIDLÖS namnet och dess uppdrag att designa och tillverka en verkligt klassisk, "tidlös" klocka.

 

Som du kan förvänta dig av en skandinavisk klocka, uttrycker Original också enkelheten, minimalismen och funktionaliteten hos alla fantastiska skandinaviska designs med skarpa, tydliga och rena linjer utan krångel eller onödig komplexitet. Som sådan var Original designad för både män och kvinnor som delar idealen för modern skandinavisk livsstil och som söker ett liv som är enkelt och rent i sin kärna.

 

Originalet har ett 40 mm hölje i rostfritt stål, som även finns tillgängligt med en PVD-finish i svart, gult guld och rosa guld, och rymmer ett schweiziskt tillverkat kvartsverk som säkerställer exakt tidtagning hela tiden, oavsett om det är på bärarens handled eller i vila. Minut- och timmarkörer är djärva och enkla, medan ett val av vit, blå, grå eller grön urtavla skyddad av en safir, reptålig kristall ger optimal klarhet och läsbarhet.

Maximal funktionalitet säkerställs vidare av en snabbkopplingsmekanism för alla remmar/armband, vilket gör att varje klocka kan kläs upp eller ner, på bara några sekunder, för att passa bärarens humör och varje tillfälle, formellt eller informellt. Remmar finns i ett brett utbud av material, inklusive läder och gummi, medan två armband i rostfritt stål, Milanese (eller mesh) och länkade, ger ytterligare två alternativ.

 

Slutligen har Original ett antal unika designfunktioner inspirerade av dess födelseplats, inklusive:

 

  • En dekorativ krona – varje krona har formen av hjortron, ett sällsynt, högt uppskattat bär som växer vilt i norra Skandinavien under bara några korta veckor varje sommar. Vi valde att dekorera originalet med denna naturliga juvel och ge den speciella utmärkelsen att den placeras bredvid klockan 4-markören.
  • Utsmyckade urtavlor – varje urtavla är unikt dekorerad med en serie koncentriska cirklar för att förstärka polcirkeln som går genom hjärtat av norra Skandinavien och som representerar både en viktig geografisk och psykologisk gräns.
  • Quiltade läderremmar – inspirerade av samerna som bor i norra Skandinavien och vars traditionella textildesign ofta har diamantformer, varje läderrem är diamantsydd vilket skapar ett lyxigt quiltat utseende och textur.
  • Färgad sekundvisare – varje urtavla har en sekundvisare vars färg står i kontrast till minut- och timvisare. Dessa färger är inspirerade av färger som är vanliga i den arktiska regionen, från den ljusa men olika vita snön och isen till de fascinerande virvlarna av blått, grönt och rosa från norrskenet och vinternätternas svärta.

Inspirerad av de oändliga vyerna av tid och rum i norra Skandinavien och väckt till liv av århundraden av schweiziskt hantverk, påminner Original oss om att hålla livet rent och enkelt och att återupptäcka oss själva i nuet.

Viktig info

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Objektet skickas automatiskt då frakt ingår till den registrerade adressen (endast inom Sverige). 
Vi skickar din vara så fort vi kan efter erhållen betalning

Vill ni ha objektet till en annan leveransadress, ändra denna på ditt konto innan du lägger bud.

Viktig info

Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.