Nyheter

2023-04-03

Här finns helt unika fynd att göra – varje dag


Här finns helt unika fynd att göra – varje dag

Unika fynd, spännande budgivning och väldigt roligt att vinna en auktion. PS Auction är sajten med över 2 500 auktioner i veckan där vem som helst kan fynda nästan vad som helst.

– I över 60 år har vi sett till att fullt användbara produkter får nya ägare och därmed skapat en affär som alla vinner på, säger Martin Pettersson, marknadsansvarig på PS Auction. 

Att handla begagnat är på flera sätt en ansvarsfull handling. I dag handlar nästan alla svenskar begagnade varor och de gör det med stolthet[1]. Och fler och fler svenskar har upptäckt fördelen med att handla på auktioner online.

Hos PS Auction hittar du över 2 500 unika varor som auktioneras ut varje vecka. Här säljs det mesta. Från byggmaterial, hemelektronik, inredning för både hem, butiker och kontor, fordon, maskiner och förpackningsmaterial till lyxbilar och båtar.

– Vårt mål är att inget av värde ska gå förlorat, säger Martin Pettersson.
 


Vad kan du fynda hos PS Auction just nu?
Sök bland 1 000-tals objekt direkt här

Kul och enkelt att handla
PS Auction erbjuder en lösning med idel vinnare. Det är både kul och enkelt att handla på auktion, och när du hittar något du är intresserad av kan du lägga ett maxbud och låta budgivningen ske automatiskt. Eller så följer du din auktion och lägger egna bud när du ser att budet ökat.

Så upplev kicken och känslan av att buda och bli samtidigt en vinnare! När du vunnit en auktion får du ofta din vara inom ett par dagar.

– En auktion är också det mest rättvisa sättet att prissätta varor, för både köpare och säljare. Alla ska vara nöjda, säger Martin Pettersson.

Nöjda kunder
Ett smart tips är att prenumerera på PS Auctions nyhetsbrev och att följa dem via Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn så att du ser de senaste och mest populära produkterna i dina flöden.

PS Auction är noga med att beskriva alla produkter korrekt. Det är både tryggt och enkelt att köpa via PS Auction. Och kunderna är nöjda! Företaget har över 8 000 omdömen på Trustpilot och ligger på ett värde på 4 av 5.
 
Missa aldrig en bra auktion! Följ PS Auction på:
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

– Det är ett schysst sätt att handla på. Du deltar i en budgivning utifrån vad varan är värd för dig, fortsätter Martin Pettersson.

För en stor del av utbudet ingår frakt och ibland får man hämta upp eller lösa frakten själv. Det står alltid tydligt i villkoren på varje auktion vad som gäller.

Lätt att göra fynd
Det är lätt att göra fynd hos PS Auction. Det kommer ut nya varor hela tiden och auktioner startas och avslutas nästan varje dag. Och det går fort – auktionerna avslutas oftast inom en vecka. Det gäller att hänga med för att inte missa några godbitar för just dig.

Här finns massor av olika varor från avyttringar och överskott från företag och butiker till konkursbon och företag som avvecklas. Både stora partier och enstaka varor.


 
Här kan du se de hetaste auktionerna just nu!
PS Auction finns i hela Sverige och värderar själva varorna med hjälp av kunnig värderingspersonal.

– Vi ser vad som sålts tidigare och vad det finns för utbud av liknande varor. Vi har bred kompetens och stor erfarenhet och folk som kan värdera korrekt oavsett från vilken bransch varorna kommer, säger Martin Pettersson.

Ett av Sveriges ledande auktionsföretag
PS Auction grundades 1958 och är i dag ett av Sveriges ledande auktionsföretag som har förmedlat över en miljon varor under de senaste tio åren. Men i över 60 år har alltså PS Auction förmedlat mängder av produkter som fått nya ägare och kan fortsätta att användas i stället för att kastas bort. Affärer som gynnar både plånbok och miljö. Affärer där alla är vinnare, helt enkelt!

Företaget har nyligen blivit en del av TBAuctions, en av Europas största auktionsplattformer. Målet är att bli störst i Europa och att därmed kunna erbjuda ännu fler varor ett förlängt liv.

• 1 000-tals spännande objekt
• En vinst för både plånbok och miljö

Här ser du vad PS Auctions erbjuder idag!

[1] https://www.svenskhandel.se/globalassets/dokument/aktuellt-och-opinion/rapporter-och-foldrar/laget-i-handeln/laget-i-handeln-2021-utskrift.pdf

  • 2024-04-17
    Anbudsförfarande för American Bistro Sweden AB i konkurs

    Den 8 mars 2024 försattes American Bistro Sweden Aktiebolag i konkurs varvid advokaten Michel Barmoro förordnades som konkursförvaltare. Läs mer

  • 2023-04-03
    Auktioner som verkligen alla vinner på

    Ofta helt unika produkter till låga priser och dessutom med ett underhållande spänningsmoment när man väl budar… Att handla av PS Auction är en lösning med idel vinnare. Som den egna ekonomin och klimatet som helhet. – När man handlar av PS Auction gör man en god gärning för sin egen plånbok, och man gör samtidigt en god gärning för miljön eftersom man återbrukar en vara, säger Lena Brodin. Läs mer