Kundtjänst håller stängt från  kl.12 den 20 juni pga midsommar och öppnar igen kl.9 på måndag 24 juni

Trevlig midsommar!

Auktionen avslutas

Torsdag, 2023-11-30 13:30

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

Speciallackade mustaschskopa - Välgörenhetsauktion

  • 1111997
  • 82991 Ilsbo
  • Sverige

En hållbar handling

Klimatavtrycket för ett motsvarande nyproducerat objekt är ca 1482kg CO2 . Som jämförelse släpper hushållen i Sverige ut ungefär 7000kg per person årligen. Klicka här för att läsa mer

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

I samarbete med SMP har PS Auction fått äran att auktionera ut detta objekt för att stötta Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Fira Movember med stil och stöd en viktig sak med SMPs senaste initiativ! 

Vi presenterar stolt vår exklusiva speciallackade mustaschskopa, en unik skopa som kommer att auktioneras ut på PS Auction.

Hela det vinnande budet och serviceavgiften från auktionen kommer oavkortat gå till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Denna eleganta mustaschskopa är inte bara ett uttryck för stil, utan också en högpresterande planeringskopa på imponerande 500 liter, med S45-infästning för ökad mångsidighet.

Så var med och gör din röst hörd! Delta i auktionen, buda generöst och låt oss tillsammans stödja kampen mot prostatacancer. 

Varje bud du lägger är ett steg närmare att göra verklig skillnad. Gör din del för Movember och investera i en skopa som inte bara förändrar landskapet utan också liv. Låt oss tillsammans skapa en starkare framtid!

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

SMP kan hjälpa kund med bokning av transport mot kostnad. Kontakta Patrik L på patrik.lindqvist@smpparts.com, +46 650 392 130 för offert.

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.