Auktionen avslutas

Onsdag, 2023-11-22 11:26

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

Turku bastutunna med veranda för 7 - 8 personer

  • 1111523
  • 60210 Norrköping
  • Sverige

En hållbar handling

Klimatavtrycket för ett motsvarande nyproducerat objekt är ca 935kg CO2 . Som jämförelse släpper hushållen i Sverige ut ungefär 7000kg per person årligen. Klicka här för att läsa mer

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Skick på objekt Ny/oanvänd
Skick på objekt Ny/oanvänd

Turku bastutunna med veranda är avsedd för 7 till 8 personer så den passar utmärkt för er som har en stor familj och/ eller om ni har mycket vänner. Den passar naturligtvis också till idrottsklubbar och föreningar som tillbringar mycket tid utomhus och kanske vill avsluta aktiviteterna med ett uppfriskande värmande bastubad. Verandan gör att man kan avsluta eller påbörja bastubadandet med något att dricka och kan gå ur bastun och sätta sig för svalka. Eftersom badtunnan är så stor som den är passar den utmärkt som gästrum ifall svärmor eller någon annan gäst kommer på besök.

Träslag
Kinesisk gran är ett medelstort vintergrönt träd som blir 25–40 m högt och med en stamdiameter på upp till 1,5 m. Den liknar vår svenska gran men växer på högre höjd vilken gör den lite starkare. Granen är känd för sin goda doft varför den passar utmärkt till material i en bastu.

Preferenser

Modell: S-39-8P,7-8P bastu med veranda

Material exteriör: Gran,

Material inredning: Gran

Levereras med dessa tillbehör och material för sammanfogning

1. Hygrotermometer

2. Hink och slev

3. Bastusten

4. Värmeskydd

5. Stödvaggor för att höja strukturen från marken,

6. Två band av rostfritt stål av industriell kvalitet med fästmekanism för att hålla ihop tunnan

7. Grå bitumen takplattor,

Storlek: 1800 x 2400 mm

 

OBS FRAKT INGÅR INOM (SVERIGE) I DESSA OBJEKT OCH SKICKAS AUTOMATISKT UT TILL ALLA KUNDER INOM CA 2-3 VECKOR FRÅN FULL ERLAGD BETALNING! HÅLL ERA ADRESSUPPGIFTER UPPDATERADE PÅ PS AUCTION!

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Objektet skickas inom Sverige till din angivna adress hos PS. Frakt ingår. Fraktar EJ till utlandet. Kontrollera att rätt leveransadress är angiven i din profil

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.