Auktionen avslutas

Lördag, 2024-04-06 12:29

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du några frågor om objektet?

Joakim Beijer

För frakt- och objektfrågor, Erik tel. 073 511 31 38 / erik@etetrading.com

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

Drönare RX

  • 1185852
  • 00000 WEBBLAGER
  • Sverige

En hållbar handling

Klimatavtrycket för ett motsvarande nyproducerat objekt är ca 26kg CO2 . Som jämförelse släpper hushållen i Sverige ut ungefär 7000kg per person årligen. Klicka här för att läsa mer

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Skick på objekt Ny/oanvänd

Med den utfällda storleken 24 * 24 * 7,5 cm och hopfälld på bara 13,5 * 7,5 * 7,5 cm, är denna drönare den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Dess kraftfulla 3,7V 1800mAh-batteri ger dig upp till 30 minuters flygtid, med endast 2 timmars laddningstid.

Drönaren är utrustad med GPS och optiskt flödessystem, mycket bra flygstabilitet och noggrannhet. Dessutom överför den 5G/2.4 dubbla frekvenser bildinformation i realtid, så att du kan se världen från ovan i ditt eget perspektiv.

Med avancerade funktioner som intelligent hinderundvikning, automatisk återkomst, GPS-positionering, gester för fotografering/inspelning, och mobiltelefonkontroll, ger denna drönare dig full kontroll över din flygupplevelse. Dessutom kan du njuta av funktioner som optiskt flödesstabil svävning, banaflygning, och 360 graders omgivning för att verkligen få ut det mesta av ditt äventyr.

Denna High-Definition Luftfotograferingsdrönare levereras med fjärrkontroll, 4 reservfläktar, en USB-laddningskabel, en skruvmejsel, kroppsbatteri, en praktisk förvaringsväska och 2 användarmanualer.

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Objektet skickas automatiskt då frakt ingår till den registrerade adressen (endast inom Sverige).

Objektet skickas vanligtvis inom 7-10 arbetsdagar efter erhållen betalning. Objektet hanteras direkt av säljande part och ej på PS egna lager.

Vill ni ha objektet till en annan leveransadress, ändra denna på ditt konto innan du lägger bud

Visning ej möjlig

Hämtning ej möjlig.
Objektet skickas automatiskt till den registrerade adressen (endast inom Sverige) efter att objektet är betalt. Vill ni ha objektet till en annan leveransadress, ändra denna på ditt konto innan du lägger bud.

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.