Auktionen avslutas

Torsdag, 2017-09-14 16:41

Auktionen avslutad

Har du några frågor?

William Grönlund

Butikstrender Sverige (Domän, webbsida, kunddatabas m.m.)

 • 408199
 • 11050 Stockholm
 • Sverige
Info Visning Utlämning

Konkursboet bjuder ut domännamn, kunddatabas med prenumeranter och annonsörer samt utgivningsbevis, hemsida, mailtjänst, webbhotell och server för ”www.butikstrender.se”.

 • Utgivningsbevis registrerat hos PRV, tidningen trycks i 13 500 ex.
 • Sammanställning över tidigare annonsörer.
 • Sammanställning över tidigare prenumeranter (ca 250 betalande prenumeranter).

Det finns ingen ”databas” med gamla artiklar, men de webbpublicerade artiklarna finns sparade, men det är inte samma artiklar som funnits i tidningen.

Bolaget har inte heller använt sig av egna mallar utan designern har fått fria händer och endast levererat tryckfärdiga .pdf-er.

Mailtjänst, webbhotell och server för ”butikstrender.se” finns registrerat på Ballou Hosting Intelligence och överlåtelsehandlingar finns att fylla i när det blir aktuellt.

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

, Sverige

Enligt Ök med Handläggare 

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

, Sverige

Enligt Ök med Handläggare. Dock senast två veckor efter avslutad auktion. 

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.