Auktionen avslutas

Torsdag, 2020-01-23 10:01

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Joakim Alriksson

Portabla nätverksdetaljer för mätutrustning

 • 573890
 • 46138 Trollhättan
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Diverse portabel nätverksutrustning för mätningar. Bland annat Multiloggers, Rasberggy microdator m.m. i fyra aluminiumväskor.

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

i.v.p , Sverige

Ingen visning planerad.

 

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Tisdag 28 Januari 2020 10:00 - 13:00

Utlämning sker tisdag 28/1 klockan 10.00-13.00.

 

Adress:

KARDANVÄGEN 37

 461 38 Trollhättan

 

Kontorsdelen ligger på andra våning, personhiss finns men risk att stora möbler eller föremål inte får plats är påtaglig.

Förrådsdel ligger på baksidan av huset i separat byggnad.

Ingen truck finns tillgänglig.

OBS! Köpare av objekt 612730 "Ventilationsrör, reglerdon, ventiler, kopplingar, filter m.m." ombeds komma tidigare för att hinna plocka ut så mycket som möjligt innan ordinarie utlämningstid.

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.