Auktionen avslutas

Söndag, 2019-10-13 21:14

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Jacob Klarqvist

35 st Träningssett Sweat Salming Red Strl 120

 • 603618
 • 43149 Mölndal
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Skick på objekt Ny/oanvänd

Vänligen säkerställ att adressen och mobilnummer i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

35 st Träningssett Sweat Salming Red Strl 120

Fri frakt inom Sverige

Varan kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar efter mottagen betalning och leveransen kommer att aviseras från DHL med SMS.

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Fri frakt inom Sverige. Frakten är medräknad i auktionspriset och skickas direkt från lagerhållaren med DHL. Vänligen säkerställ att adressen och mobilnummer i användarkontot är korrekt och att betalning görs omgående efter vunnen auktion.

Objekten kommer att skickas inom 5-10 arbetsdagar efter mottagen betalning och leveransen kommer att aviseras från DHL med SMS.

Objektet kan inte hämtas

Objekten i denna auktion säljs endast inom Sverige

Ingen visning möjlig

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Endast frakt möjlig

 • Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid (minst 1-2 bankdagar innan utlämning). Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.