Auktionen avslutas

Onsdag, 2020-01-15 19:15

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Fraktfrågor Svenljunga

Nicklas Dudziak

ASUS 27" gamingskärm TUF VG27AQ

 • 635136
 • 51250 Svenljunga
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat ASUS
Modell TUF VG27AQ
Mått 27"
Skick på objekt Retur/Demoex

Tillverkarens artikelnummer: VG27AQ

Tillverkarens beskrivning: 

ASUS 27" Gamingskärm

 • 27-tums WQHD (2560x1440) IPS-spelskärm med ultrasnabb 165*Hz uppdateringsfrekvens, utformad för professionella spelare och uppslukande spel
 • ASUS-tekniken Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) möjliggör 1 ms responstid (MPRT) tillsammans med G-SYNC Compatible, vilket eliminerar spökbilder och skärmrivning för en skarp spelgrafik med hög bildhastighet.
 • Skärmen är certifierad som G-SYNC Compatible, vilket ger en smidig spelupplevelse utan skärmrivning genom att VRR (variabel uppdateringsfrekvens) är aktiverad som standard.
 • Kompatibel med branschstandarden HDR10 med ett stort dynamiskt omfång för färg och ljusstyrka som överskrider kapaciteten hos vanliga bildskärmar
 • Bildskärmen har en ergonomiskt utformad bas som möjliggör en omfattande vridnings-, lutnings- och höjdjustering

Se tillverkarens hemsida för teknisk specifikation. 

OBS: Denna produkt är en retur/ångerrätt från en större elektronikkedja. Originalemballaget är skadat/brutet men detta ska ej påverka produktens funktion. Pixelfel kan förekomma på monitorer/skärmar. 

 • Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Önskas transporthjälp (endast inom Sverige), skicka ett mail till frakt@ps.se där du anger objektsnummer och ditt användarnamn i god tid före utlämningsdagen. Vill du ha ditt objekt skickat till annan adress, lägger du in en avvikande leveransadress under ”Mitt konto”. 
Det går även att höra av sig innan man lägger bud för att få reda vad det skulle kosta.
För frakt- och emballagekostnad klicka här.

Objekt som ej är hämtade efter utlämningsdagen kommer att skickas till er där en debitering av fraktkostnad kommer ske, om inget annat avtalats med ansvarig handläggare eller fraktansvarig.

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Visning efter ök. med handläggare

Tisdag 21 Januari 2020 08:00 - 16:00

Kindsvägen 44 51250 Svenljunga, Sverige

Lunchstängt mellan kl : 11:30 - 13:00

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.