Auktionen avslutas

Onsdag, 2020-05-20 15:41

Auktionen avslutad

Lägg till i kalender
Lägg till i Google Kalender Lägg till i Apple Kalender Lägg till i Outlook

Du kan här lägga in en påminnelse i din kalender innan auktionen avslutas

Har du något du vill sälja
 

Hos oss är det
 

Snabbt - Enkelt - Smidigt

SÄLJ MED PS

BMW Isetta 250 -61

  • 675267
  • 33532 Gnosjö
  • Sverige

En hållbar handling

Klimatavtrycket för ett motsvarande nyproducerat objekt är ca 6522kg CO2 . Som jämförelse släpper hushållen i Sverige ut ungefär 7000kg per person årligen. Klicka här för att läsa mer

Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp
Fabrikat BMW
Modell Isetta 250
Registreringsnummer CGY250
Chassinummer/VIN 330892
Tillverkningsår 1961
Drivmedel Bensin
Besiktad (datum) 1975-02-12

Detta exemplar är tillverkat 1961 och var senast i trafik 1976 (senaste utförda besiktning 1977). Bilen är nästan helt komplett och det är lätt att hitta både begagnade och nytillverkade delar till denna bil till en överkomlig peng. Motorn drog runt utan problem för ca. 5 år sedan. En otroligt charmig liten bil som var en bidragande anledningarna att BMW klarade sig igenom de svåra åren efter andra världskriget. BMW började tillverkningen 1955 vilket blev en succé och fortsatte ända fram till 1962 då tillverkningen lades ner.

En bil som drar ögonen till sig vart den än kommer. Bilen har under de senaste åren blivit väldigt populär. Perfekt bil för företaget som blickfångare eller för dig som önskar ett objekt att jobba med som inte tar massa plats och är lätt att hantera.

Nu har du ett unikt tillfälle att bli ägare till denna Isetta.

 

Viktig info

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Eventuella avvikelser från likvärdiga begagnade varor beskrivs under sektionen Anmärkningar i beskrivningen på objektet och därmed ansvarar inte PS för avvikelsen.
Objektet är EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Viktig info

Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Avyttring

Avyttring innebär att en uppdragsgivare har gods de önskar sälja. Det kan t ex vara ett förråd/lager som behövs tömmas, eller att bolaget har strukturerat om och inte behöver kontorsplatser/utrustning/mm längre. Detta skiljer sig från en konkursförsäljning då det är en frivillig försäljning.