Auktionen avslutas

Torsdag, 2020-07-02 12:02

Auktionen avslutad

Har du några frågor om objektet?

Niklas Delling

TV LG 47” på stativ med hjul

 • 676339
 • 21118 Malmö
 • Sverige
Info Frakt Visning Utlämning Auktionstyp

Tv LG  47” på stativ. Med fjärrkontroll. Höjd till TV:ns överkant ca 180cm.

 

 • OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.
  Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj.
  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Frakt ej möjlig på detta objekt

Ingen visning planerad.

 • Då budgivare har en undersökningsplikt av objektet rekommenderas starkt att man går på visningen. PS är inte ansvarig för om budgivaren försummar sin undersökningsplikt.

Tisdag 7 Juli 2020 09:00 - 13:00

Utlämning sker den 7/7 kl 9-13 på Neptuniplan 7 i Malmö. Kom tidigt om du har mycket att hämta. Observera att taklampor och liknande ska monteras ned på ett fackmannamässigt vis som inte gör åverkan på lokalen. Ring 0704120917 vid frågor eller problem att hitta.

 • Med anledning av Coronaviruset vill vi understryka att man fortfarande är ansvarig över att ens inropade objekt hämtas upp på utsatt tid även om man inte själv kan komma.

  Betalning skall vara oss tillhanda innan utlämning kan ske så betala i god tid. Betalningskvittens från bank och fakturauppgifter skall medtagas vid utlämningstillfället. 
  Köparen skall själv på utsatt tid ombesörja hämtning, ev. nedmontering / emballering av objektet.

  OBS! Eventuell pall och palltillbehör som syns på bilden ingår ej i objektet om detta inte är angett i beskrivningen.

Konkurs

OBS! Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.