Nyheter

2019-09-26

Ledig tjänst i Stockholm

Vi letar efter någon som kan hjälpa oss att utveckla våra affärer i Stockholm.

Vi söker dig som vill arbeta med administration, lager och försäljning i kombination på ett prestigelöst och operativt sätt. Även om du inte hunnit skaffa dig så mycket erfarenhet inom området så kan detta vara ett perfekt jobb.

Om tjänsten:
Jobbet på PS är precis lika omväxlande som livet i övrigt. Bor du i Stockholm, gillar kunder, bilar, prylar och har ett digitalt mindset så lovar vi dig ett yrkesliv som få har. Du kommer träffa kunder, åka runt och fotografera och beskriva alla möjliga objekt som sen skall säljas på vår hemsida.

Ibland får du jaga nya kunder som behöver bli av med sin utrustning och ibland så måste du landa på kontoret och sköta det administrativa. Vi behöver också ordning på vårt lager där vissa kunder kommer och hämtar auktionsobjekt medan andra kunder vill ha dem skickade.

Du skall bli bäst på att förklara varför återanvändning är viktigt och hur man bäst tjänar pengar på sälja på auktion. Vi kommer att satsa tid och pengar på att göra dig till ett proffs på prylar och auktioner.

Så om du vill ha ett roligt och omväxlande på ett företag med hög tillväxt så är det här definitivt något för dig!

Personlighetsprofil:

Handlingskraftig
Stresstålig
Social och utåtriktad
Nyfiken
Ansvarsfull
Serviceinriktad

Krav:

God datorvana
B- Körkort
Egen bil
Behärska svenska flytande i tal och skrift
Behärska engelska i tal och skrift

Meriterande:

Truckvana för lastning och lossning med mindre eltruck.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt distriktskontor i Segeltorp/Stockholm, tjänsten inleds med en provanställning.

Ansökan och kontaktperson:
Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan med CV och personligt brev på: career@ps.se.

Urval kommer ske löpande men sista dag för din ansökan är den 30/10.

 • 2020-05-28
  Vi söker lagerarbetare till Svenljunga

  Vill du utvecklas som Lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! Läs mer

 • 2020-05-22
  Avyttring memorabilia, inredning och tavlor

  Avyttring av Sveriges största samling av automobilia, flygplansmodeller, relief tavlor, tåg, vagnar, pubutsmyckningar, spelautomater, varuautomater och enarmade banditer. 1000-tals unika objekt inköpta de senaste 40 åren i framförallt England och Frankrike. Läs mer

 • 2020-05-07
  Anbudsunderlag Kalas Kompaniet i Norrort AB, 556586-6398

  Konkursboet för Kalas Kompaniet i Norrort AB, 556586-6398 inbjuder till anbudsförfarande. Bolaget har bedrivit verksamhet inom försäljning av party, maskerad och skämtartiklar. Bolaget har en fysisk butik i Täby Centrum, samt en onlinebutik. Läs mer