Nyheter

2021-10-04

PS Auction i Stockholm söker nyckelkundsansvarig för vidareutveckling av ett av våra större affärsområden

På PS Auction säljer vi allt från yogamattor till ubåtar och hela fabriker genom onlineauktioner. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner och objekten kommer från avyttringar, konkurser och överskott. Vi är bra på det också, men känner att vi kan bli ännu bättre. Vi vill fortsätta att utveckla vår affär och söker därför någon som kan arbeta dedikerat med hantering, projektledning och vara en sammanhållande punkt för våra finansbolagskunder. Läs mer för att se om det kan vara en perfekt match för dig!

Mer om tjänsten:
Rollen som nyckelkundsansvarig är heltidstjänst som vi hoppas kunna tillsätta så snart som möjligt. Även om man i denna roll kommer vara närmst sina fem Stockholmskollegor geografisk så är kontaktytorna desto större och innefattar samtliga PS regionala kontor, eftersom kundföretagen kan finnas i hela landet. PS är idag utspridda över hela landet, 60 personer fördelat på 8 lokala kontor.

Rollen är ny hos oss, och öppnar därför för möjligheten och ansvaret att forma den från grunden – upprätta de rutiner som behövs och skapa en bra och sömlös process från början till slut. Tjänsten innefattar:

 • All kontakt med de finansbolag vi arbetar med kommer gå via dig – du kommer vara ansiktet utåt för PS!
 • Du tar emot uppdrag, värderar objekten och fördelar dokumentation och försäljning internt på PS. Parallellt har du löpande kontakt med kunden och håller denne uppdaterad i ärendet, ända fram till avslutad affär.
 • Kvalitetssäkring av försäljningen genom att säkerställa att objekten som ska säljas är korrekt dokumenterade och beskrivna.--Utöver löpande arbete med de uppdrag som kommer in, ansvara du för att bibehålla en god relation med våra kunder, samt arbeta aktivt för att skapa nya kontakter och uppdrag.

Om dig:
Vi har en tanke om vem som skulle passa bra i den här rollen. Ju fler påståenden som passar in på dig, desto bättre:

 • Du kan sätta upp riktlinjer och krav på hur ett arbeta ska göras och får de som ska utföra arbetat att vilja överleverera.
 • Du ser varje dag som en möjlighet att göra det vi gjorde igår lite bättre idag och får andra att se det på samma sätt.
 • Du trivs i en miljö där du får vara inblandad i flera pågående projekt och hålla parallella processer rullande.
 • Du är analyserande, tycker om att ha rätt fil i rätt mapp och förekommer hellre än förekommas.
 • Om problem uppstår är du snabbare än blixten på att hitta en lösning.

Vi ställer inget krav på tidigare erfarenhet från just auktionsbranschen, däremot ser vi gärna att du tidigare arbetat inom projektledning, försäljning eller liknande och har en affärsmässig förståelse. Vi värdesätter eget engagemang och att du är kommunikativ med god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Det kommer även vara till din fördel om du har viss systemvana av olika affärssystem samt god datorvana.

Ansökan:
Tycker Du att detta låter som en tjänst för dig? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev till career@ps.se . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 4/11.

Om PS Auction AB
PS Auction är ett auktionsföretag som förmedlar egendom från säljare till köpare. Vår övertygelse är att allt har ett värde. En maskin som anses vara uttjänt kan komma till stor nytta för någon annan. Idag är vår målsättning att kontinuerligt stärka positionen som förtroendegivande marknadsplats där man får chansen att göra bra affärer. Vi är ca. 60 anställda fördelat på sju kontor från Malmö i söder till Skellefteå i norr.

 • 2021-10-14
  Anbudsunderlag Lekstugan Lek M. Christiansson ABs konkursbo

  Lekstugan Lek M. Christiansson ABs konkursbo utbjuder till försäljning leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, butiksinredningar m.m. Läs mer

 • 2021-09-28
  PS Auction söker lagerarbetare till Svenljunga!

  Vill du utvecklas som Lagerarbetare i ett värderingsstyrt, entreprenörsdrivet företag med medarbetarna i fokus? Välkommen till oss på PS Auction! Vi söker dig som är nyfiken på auktionsbranschen och vill arbeta med varierande uppgifter i ett starkt team! Läs mer

 • 2020-09-21
  (Tjänsten tillsatt) Vi växer och söker nu logistikchef till Svenljunga...

  I rollen som logistikchef leder du och utvecklar hanteringen på Logistikcenter i Svenljunga tillsammans med teamledare och medarbetare mot gemensamt uppsatta effektivitets- och kvalitetsmål. I den dagliga driften av hjärtat i verksamheten leder och utvecklar du såväl medarbetare som processer. Analys av flöden, framtagning av förslag och genomförande av förbättringar, test av nya koncept ingår i rollens ansvar. Läs mer