Nyheter

2023-10-06

Azelio AB i konkursAzelio AB i konkurs - Del 1

Azelio AB som börsnoterades 2018 på First North och har bedrivit global verksamhet, har haft fem verksamhetsställen i Sverige. Dessa är nu flyttade till Azelios fabriker i Uddevalla och Åmål.

Nu håller vi första auktionen i Uddevalla av sammanlagt ca 6 auktioner från det svenska cleantechföretaget. Nya auktionsobjekt kommer att tillkomma löpande under två månader, så se till att hålla dig uppdaterad genom vår hemsida.

Azelio utvecklade och sålde kraftverk baserade på en stirling-motor som drivs med solenergi och gas (även lågkvalitativ), vilket man kombinerat med termisk lagring av energi.

Är du intresserad av visning eller har övriga funderingar?
Kontakta PS Auctions ansvariga handläggare Roger Henriksson på roger.henriksson@ps.se.

Länk till pågående auktion - Till auktionen

     

 

  • 2023-04-03
    Här finns helt unika fynd att göra – varje dag

    Unika fynd, spännande budgivning och väldigt roligt att vinna en auktion. PS Auction är sajten med över 2 500 auktioner i veckan där vem som helst kan fynda nästan vad som helst. Läs mer

  • 2023-04-03
    Auktioner som verkligen alla vinner på

    Ofta helt unika produkter till låga priser och dessutom med ett underhållande spänningsmoment när man väl budar… Att handla av PS Auction är en lösning med idel vinnare. Som den egna ekonomin och klimatet som helhet. – När man handlar av PS Auction gör man en god gärning för sin egen plånbok, och man gör samtidigt en god gärning för miljön eftersom man återbrukar en vara, säger Lena Brodin. Läs mer