Kundtjänst håller stängt från  kl.12 den 20 juni pga midsommar och öppnar igen kl.9 på måndag 24 juni

Trevlig midsommar!

Hämta ditt objekt

Hämta ditt objekt

Vart och när hämtar jag mitt objekt?
Utlämning av objekt sker oftast på en specifik dag och mellan vissa tider. PS Auction har egna utlämningsställen runt om i Sverige men vid vissa konkurser eller avyttringar sker utlämning på annan ort. Datum och tid anges i objektsbeskrivningen samt på fakturan och är i regel den enda tid då hämtning är möjlig. På fakturan finns även namn och telefonnummer till PS kontaktperson vid utlämningen.

Till utlämningen tar du med dig fakturan och en bekräftelse på betalningen. Vi lämnar inte ut objekt innan dess att full betalning erhållits, var därför alltid noga med att följa betalningsanvisningarna som står på fakturan. Objekt som inte hämtas från PS Auction i tid kan komma att debiteras med lagerhyra på 500 kr exkl. moms per dygn och objekt.

Fraktmöjligheter

Vissa objekt har vi möjlighet att frakta, om så är fallet aviserars detta på varje specifikt objekt. Se fraktpriser och boka en eventuell frakt. Om du väljer att anlita någon annan till att hämta ett objekt t.ex. ett åkeri är det viktigt att de vet vilket objektsnummer/fakturanummer hämtningen gäller, ange därför alltid detta på fraktsedeln. Objekt som inte hämtas vid utlämningen debiteras med lagerhyra på 500 kr exkl. moms per dygn och objekt. Hyran debiteras oavsett om objektet ska skickas med fraktbolag eller om det hämtas av dig som köpare. 

Tillbaka Gå vidare